O nama

Uslovi korištenja - Politika privatnosti - Odricanje od odgovornostiAmwerk

Prihvatanje uslova korištenja

Prihvatanje uslova korištenja

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korištenja prije samog korištenja web stranice www.bh-gas.ba. Pristupanjem tranici www.bh-gas.ba i korištenjem materijala, obvezujete se prihvatiti navedena pravila korištenja. Ukoliko se ne slažete s ovim pravilima korištenja, molimo Vas da ne koristite informacije sa web stranice BH-Gas d.o.o. Sarajevo.

Politika privatnosti

Prilikom prijave na mailing listu i korištenja drugih interaktivnih dijelova tranice www.bh-gas.ba, web stranica može prikupljati podatke o posjetiocima stranice. Podaci prikupljeni ovim putem (email i sl.) isključivo će biti korišteni za kontaktiranje s korisnicima putem mailing liste i ni pod kojim uslovima neće biti dati na korištenje trećoj strani. Odgovornost za tačnost informacija o ličnim podacima snose korisnici stranice.

Odricanje od odgovornosti

Ukoliko u skladu sa zakonskim propisima u Bosni i Hercegovini BH-Gas d.o.o. Sarajevo ima obvezu objavljivati određene informacije na svojoj tranici, BH-Gas d.o.o. Sarajevo je odgovorno za sadržaj informacija dostupnih javnosti. U slučaju objave informacija, materijala ili drugih sadržaja na web stranici BH-Gas d.o.o. Sarajevo, čija objava nije propisana zakonskim propisima u Bosni i Hercegovini, nastoji osigurati da su informacije na tranici potpune i tačne. Ipak, BH-Gas d.o.o. Sarajevo ne snosi odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu koja može nastupiti kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja dokumenata, informacija, materijala ili sadržaja s web stranice, ili za posljedice odluka donesenih na temelju njih. BH-Gas d.o.o. Sarajevo se ne protivi navođenju poveznice na tranicu preduzeća, pod uslovom da sadržaji s tranice nisu izmijenjeni i/ili iskrivljeni.   

Izmjena i dopuna sadržaja

BH-Gas d.o.o. Sarajevo zadržava pravo izmjena i dopuna sadržaja na tranici BH-Gas d.o.o. Sarajevo bez prethodne najave. Web stranica preduzeća redovito se ažurira.

Autorska prava

BH-Gas d.o.o. Sarajevo zadržava autorsko pravo na tranicu www.bh-gas.ba i kompletan sadržaj te stranice, osim ako nije izričito naznačeno drugačije. Dopušteno je korištenje i citiranje materijala sa stranice, uz uslov obveznog navođenja BH-Gas d.o.o. Sarajevo kao izvora informacija i navođenja poveznice na www.bh-gas.ba. Sadržaj informacija preuzetih s tranice ne smije biti mijenjan ili brisan. Materijal s ove web stranice zabranjeno je koristiti u komercijalne svrhe.

prirodnigas3
nabvka
prirodnigas2
prirodnigas1